Miguel Cervilla
Domínguez

Soci
Miguel Cervilla, Abogado en CEL Abogados, Barcelona

Soci

Processal (Civil i Penal), Bancari, Immobiliari i Construcció

Perfil Professional

Contrastada experiència en assessorament tant a persones físiques com a societats d’àmbit nacional i internacional, també en l’àmbit pre-contenciós. Preparació d’una sòlida defensa per al client, dins la contesa judicial, mitjançant l’assumpció de la defensa i direcció tècnica de tot tipus de conflictes judicials. En l’àmbit extrajudicial practica una eficient activitat d’assessorament preventiu, a fi de tractar d’evitar el conflicte judicial i/o (segons el cas) tractar de solucionar l’assumpte redactant i dissenyant instruments de transacció.

En la seva pràctica habitual, intervé amb més freqüència en assumptes relatius a qüestions de responsabilitat contractual i extracontractual, tant en els àmbits relacionats amb l’àrea immobiliària i de la construcció, com en l’escenari del dret bancari, àrees on atresora amplis coneixements.

Així mateix, té experiència en dret penal, i especialment en delictes relacionats amb alcoholèmies, estafes, apropiacions indegudes, furts, etc.

Docència i Publicacions

  • Professor al Màster d’Accés a l’Advocacia organitzat per l’Institut Superior de Dret i Economia (ISDE) en col·laboració amb la Universitat Carlos III de Madrid, on imparteix classes de processal civil i dret penal. Des de 2016 – actualitat.
  • Professor integrat al claustre docent del Màster en Dret processal civil i mercantil organitzat per l’Institut Superior de Dret i Economia (ISDE). 2014 i 2015.
  • Professor i ponent habitual en el Curs de Dret Immobiliari organitzat pel Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB). Ha realitzat ponències sobre: els drets dels consumidors en l’àmbit de la construcció i la seva regulació a Catalunya. Des de 2016 – actualitat.
  • Ponent al Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) en el curs per al Grup d’Advocats Joves, on imparteix sessions relatives al procediment civil ordinari. Des de 2015 – actualitat.
  • Autor de la monografia. “La responsabilidad civil de los agentes de la edificación”. Publicat per l’Editorial Difusión Jurídica. Edició 2011.

Formació i Associacions

  • Cursos de Doctorat en Dret Immobiliari. Diploma d’Estudis Avançats. Universitat de Barcelona. Octubre 2011.
  • Màster ISDE en Advocacia. INSTITUT SUPERIOR DE DRET I ECONOMIA
  • Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 2000.
  • Membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.
  • Idiomes: Castellà, anglès, català.