Qui som

Oferim serveis jurídics de manera global a qualsevol àrea del dret.

L'any 1986, el professor Dr. Alfonso Hernández-Moreno funda el despatx d'advocats conegut sota el nom de Bufete Centro de Estudios Legales (C.E.L). A finals de l'any 2012, els socis decideixen canviar la denominació del Bufet, que passa a dir-se CEL Abogados, un abreujament del nom inicial que ja feia servir habitualment una gran part dels nostres clients.

CEL Abogados presta serveis jurídics de manera global en totes les àrees del dret. Per això, compta amb qualificats professionals especialitzats en les diferents disciplines jurídiques, i ofereix un assessorament integral, planificació i defensa dels interessos dels nostres clients, segons les seves necessitats i objectius, ja sigui en l'àmbit extrajudicial com en el contenciós.

Per tal d'atendre la progressiva i imprescindible internacionalització del món dels negocis, de l'assessoria legal i financera, comptem d'una banda amb despatxos associats a les principals capitals del territori espanyol, així com en altres països d'àmbit europeu i americà.

Objectius i Valors

Perseguim un objectiu molt clar: l'excel·lència en el treball.

Som conscients que els nostres clients busquen eficàcia i eficiència, i és la nostra obligació complir fidelment amb les seves expectatives. Estem convençuts que per assolir els més alts nivells de qualitat cal un tracte personalitzat i individualitzat amb els nostres clients, ja que només coneixent en profunditat les seves necessitats es pot oferir el millor servei possible.

Que els nostres clients dipositin la confiança en nosaltres és tot un orgull i una responsabilitat que gustosament assumim, i tractem de correspondre amb la màxima dedicació i fidelitat en la relació que mantenim amb ells.